Αρχική σελίδα » Δράσεις: Καταγραφή αναγκών στις λέσχες φιλίας του Δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στις Λέσχες Φιλίας Αγ. Αρτεμίου, Άνω Πετραλώνων και Παγκρατίου.

Ο καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, κ. Γιάννης Τούντας, μίλησε στα μέλη της Λέσχης Άνω Πετραλώνων για τον σκοπό του προγράμματος και για την πρόληψη των χρονίων νοσημάτων, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις τους σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων, κα Μαρία Στρατηγάκη η οποία εξέφρασε τη στήριξη της στην προσπάθεια των Συμμάχων Υγείας.

Στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν,  η συντονίστρια της δράσης  Ελίζα Φερεκύδου και οι εθελόντριες των Συμμάχων Υγείας:  Σταυρούλα Αλεξάνδρου, Ελισάβετ Αναγνωστοπούλου,  Εύη Λεοντιάδου, Εμμανουέλλα Λεουνάκη, Ιωάννα Αθανάσιου και Ευγενία Φραγκίσκου, μίλησαν με τα μέλη των Λεσχών Φιλίας και κατέγραψαν τις ανάγκες τους με σκοπό να αναλάβουν δράσεις για την υποστήριξη των Λεσχών φιλίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους όλους υπευθύνους των Λεσχών και όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή, για την άριστη συνεργασία τους και πιστεύουμε ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου επιτυχημένη.